Niet iedereen is hetzelfde en ook niet elk been, daarom helpen wij graag met uitzoeken van de perfecte laars. Eerst zullen uw wensen doornemen, waarna we uw benen op zullen meten voor de perfect passende laarzen.

Laars naar wens samenstellen

Allereerst zullen we kijken welk model geschikt is voor jou en de laars samenstellen naar jouw wensen. We zijn voorzien van meerdere show- en pasmodellen en hebben ook de leerstaaltjes om te bekijken. We helpen je graag met de keuze voor de geschikte laars, hierin houden we rekening met de discipline, leermaterialen en persoonlijke voorkeur. Vervolgens zullen we door middel van pasmodellen en het opmeten van beide benen de juiste maat bepalen.

Laarzen aanmeten

Standaard maat laars of volledig aanmeten

Voor de perfecte laars, moeten zo ook perfect zitten. Pas jij niet in de standaard maten? Dan kunnen we de laars volledig aanmeten. De voet, enkel, kuit, hoogte, alles zal speciaal voor jouw benen op maat gemaakt worden. Tips als je laarzen aan komt meten: Ben je aan het afvallen of intensief aan het sporten, zorg dan dat je eerst op je streefgewicht zit, zodat wij de juiste maten aanmeten. Kom niet te vroeg in de ochtend of op hele warme dagen laat in de avond, gezien dit invloed kan hebben op de kuitmaat. Wij meten de benen altijd op met een rijbroek/kousen aan (heb je dit niet mee? Geen probleem! We hebben altijd wel een broek in de winkel hangen en kousen klaar liggen).

Levertijd

De levertijd van de laarzen varieert tussen de 6 - 8 weken. Hierna zien we je graag bij ons terug, zodat we samen de laarzen kunnen afpassen.

Vrijblijvend advies en inspiratie voor jouw droomlaars

Weet jij al hoe jouw droomlaars eruit moet zien? Of twijfel je nog een beetje? Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend advies of om inspiratie op te doen. Wil je graag vast kijken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan bij Kingsley en Petrie via de configurators.

Afspraak inplannen voor laarzen aanmeten

Gezien het uitkiezen en aanmeten van rijlaarzen iets is wat je niet zomaar doet, willen wij daar graag de tijd nemen. Wij adviseren dan ook altijd om een afspraak in te plannen, dan zorgen wij dat er een medewerker voor u klaar staat om alle wensen door te spreken en samen met jouw de perfecte laars samen te stellen en aan te meten.

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen