Kennis & ervaring

Bij Country Mill werken wij met enthousiaste en gedreven mensen die kennis en ervaring hebben binnen de paardensport.
Hieronder stellen we de medewerkers in het kort aan je voor:

Herman van de Bunt

Herman van de Bunt

Eigenaar, verkoop adviseur, zadelmaker en zadelfitter

Herman rijdt zelf western, met zijn paard "Country Mill Cash Kid" is hij Nederlands en Europees kampioen geweest. Natural Horsemanship is een onderdeel dat Herman zelf ook actief beoefent. Voor een zadelmeting met Herman kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt Herman rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Melissa Lokhorst

Melissa Lokhorst

Bedrijfsleider / verkoop adviseur / zadelpasser / bitfitter

Melissa is zelf actief ruiter in de westernsport en is daarin steeds meer te zien op wedstrijden. Melissa heeft een jaar lang ervaring op gedaan in Texas en wordt nu nog regelmatig bijgeschoold op verschillende gebieden van het paardenvak. Zij is nog regelmatig met haar paarden te zien op de western wedstrijden.
Je kunt Melissa rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arno Bosch

Arno Bosch

Verkoop adviseur, zadelmaker en zadelfitter

Arno rijdt actief in de springsport en ook de mensport is hem bekend. Hij heeft een ruime ervaring als zadelmaker en verricht vrijwel alle reparaties. Arno heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde zadelmakers en heeft zijn eigen technieken door de jaren heen nog meer verbeterd. Door continue up to date te blijven van de hedendaagse technieken die worden gebruikt in de tuigage en zadels, kan hij voor vrijwel elke discipline alle voorkomende reparaties zelf uitvoeren. Voor een zadelmeting met Arno kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt Arno rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arno Bosch

Bert van Dijk

Verkoopadviseur / zadelpasser

Bert is oorspronkelijk een allround instructeur niveau 4 van Deurne en is nog steeds actief als ruiter. Samen met zijn vrouw heeft hij een pensionstal gerund en meerdere paarden opgeleid tot en met lichte tour. Door de opleiding "Sportmasseur voor Paarden", heeft hij zich verder kunnen verdiepen en ontwikkelen in de biomechanica van het paard. Met een onderzoek naar de inwerking van het zadel op het paard met gebruik van de digitale pad, heeft hij nog meer inzicht gekregen in het aanmeten van een goed liggend zadel.
Voor een zadelconsult met Bert kun je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robyn Barkey

Robyn Barkey

Verkoopadviseur / planner

Robyn is actief in de westernsport zowel op nationaal als internationaal niveau. Ook heeft zij de opleiding van Centered Riding niveau 1 afgerond om klanten nog beter te kunnen adviseren. Robyn maakt de afspraken voor het zadelmeten en is tevens verkoopadviseur.
Je kunt Robyn rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janneke Geurtsen

Janneke Geurtsen

Verkoopadviseur / zadelpasser

Janneke heeft bij de KNHS in Ermelo met succes fase 1 en 2 van de instructeurs opleiding afgerond. Haar hart ligt bij de dressuur, in haar jongere jaren heeft zij samen met haar vader veel jonge paarden beleerd en opgeleid. Haar kennis en ervaring hebben haar meer inzicht gegeven bij het aanmeten van een goed passend zadel.
Je kunt Janneke rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Emma Boonstra

Emma Boonstra

Verkoopadviseur

Emma is zelf actief in de dressuur sport. Met haar jonge paard hoopt ze hierin ook zo ver mogelijk te komen. Ook heeft ze de opleiding bedrijfsleider paardensport en houderij niveau 4 afgerond. Je kunt Emma rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Josephine Verduin

Josephine Verduin

Verkoopadviseur

Josephine is actief in de dressuur- en springsport. Ze is afgestudeerd als Hippisch Bedrijfskundige en werkt bij Country Mill als verkoopadviseur. Je kunt Josephine rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilana Haak

Ilana Haak

Verkoopadviseur

Ilana is actief in de springsport, voornamelijk in het beleren en opleiding van jonge paarden. Ze heeft de opleiding Paardensport- en houderij niveau 4 afgerond. Momenteel is Ilana actief als verkoopadviseur en in opleiding tot zadelpasser-/maker. Je kunt Ilana rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fas fa-user

Joke Geurtsen

Administratief medewerker

Joke is niet actief in de ruitersport. Zij doet de administratie van Countrymill.
Voor vragen over facturen of andere administratieve zaken kan je Joke rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In herinnering - Fleur Nijeboer

Verkoop adviseur en zadelfitter

Fleur is jarenlang bij ons verkoopadviseur en zadelpasser geweest. 27 januari 2019 is zij overleden, wij herinneren haar als een liefdevolle collega.

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen