"Betaal nooit meer te veel voor je ruitersportartikelen"

Als ruiter word je bestookt met veel kortingen en aanbiedingen waardoor je het gevoel krijgt dat je altijd te veel betaalt. Daarom bieden wij jou naast onze goede service en deskundigheid altijd de beste prijs door middel van onze prijsgarantie.

Voorwaarden

  • Biedt een winkel of webshop een product aan voor een lagere prijs, dan betaal je bij ons dezelfde lage prijs.
  • Dit geldt voor winkels en webshops die gevestigd zijn in Nederland en werken volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.
  • Wij gaan mee in kortingsacties die gelden bij een andere winkel/webshop. Deze acties moeten voor ons controleerbaar zijn op het moment van afrekenen.
  • Het moet gaan om een product dat bij een andere winkel/webshop exact het zelfde is als bij ons. Hierbij houden wij rekening met nieuwstaat, maat, inhoud, kleur en type.
  • Wij gaan niet mee in magazijnuitverkopen, opruimingen, marktplaatsverkopen, veilingen, leegverkopen of faillissementsverkopen.
  • Niet geldig op zadels, consulten, reparaties, en/of andere kortingsacties.

Kom jij na aankoop toch nog ergens een lagere prijs of betere actie tegen? Dan krijg je bij ons tot uiterlijk 8 dagen na je aankoop het verschil terug! Hiervoor gelden alle bovenstaande voorwaarden. Daarnaast moet je ons binnen 8 dagen na aankoop het product, de kassabon en de actie/het prijsverschil kunnen tonen om het prijsverschil na onze goedkeuring terug te kunnen krijgen.

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen