Speciaal voor het lesgeven hebben wij van Whis en CeeCoach de instructiesets. Deze zijn ideaal voor een optimale communicatie tussen ruiter en instructeur. Zowel Whis en CeeCoach kunnen uitgebreid worden met extra ontvangers en zijn er losse onderdelen van verkrijgbaar.

Whis instructieset

WHIS is een draadloos instructiesysteem met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat er een directe weergave van je instructeur is zonder ruis, storing, echo of vertraging (er is geen signaal transductie). Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de ingebouwde antenne is WHIS voor de hippische sport een zeer gebruiksvriendelijk systeem welke je tijdens de training niet voelt zitten. Eenmaal met een WHIS gereden en je wilt nooit meer zonder!

WHIS instructieset

WHIS Competition
Dit exclusieve, geregistreerde design van WHIS is ontwikkeld in samenwerking met topruiters en zeer geschikt voor de veeleisende wedstrijdruiter. De WHIS Competition heeft een volledig afgeschermde privé verbinding. Deze ‘private connection’ technologie zorgt er voor, dat op een locatie waar veel instructiesets gebruikt worden, de WHIS Competition volautomatisch regelt dat de instructeur zijn prive verbinding met de ruiter behoudt.
De WHIS Competition biedt instructeur en ruiter de mogelijkheid om onderling te communiceren (terugpraten tegen de instructeur). De bijgeleverde speciaal voor ruiters ontworpen headsets zitten hygiënisch tegen het oor. De WHIS Competition heeft de kortste verbindingstijd, zonder echo of galm.
Omdat de terugpraat functie niet altijd nodig- of niet gewenst is, kan er d.m.v. de verschillende bijgeleverde type oortjes ook gekozen worden om bij de WHIS Competition alleen de luisterfunctie te gebruiken.
De WHIS Competition is zeer eenvoudig te gebruiken, het apparaat hoeft alleen maar aan gezet te worden.
Het bereik van de WHIS Competition is in de praktijk gegarandeerd tot 100 meter, ruim voldoende voor een dressuurpiste. Het verlichte beeldscherm in uniek design toont de batterijstatus, connectiviteit en volume, dat is wel zo handig omdat je altijd weet waar je aan toe bent. De WHIS Competition is voorzien van een vervangbare accu en een oplader met wereld stekker. Kortom aan alles is gedacht.

WHIS Original
WHIS Original is een draadloos instructiesysteem met een zender en een ontvanger met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat er tot 300 meter. afstand een directe weergave van je instructeur is zonder ruis, storing of vertraging (er is geen signaal transductie).
De WHIS Original heeft alleen een luisterfunctie voor de ruiter, er is continue een open verbinding waardoor er geen vertraging is in de spraak of stukjes woord weg vallen. Bovendien is de zend- en ontvangst kwaliteit van studiokwaliteit! Zo helder en duidelijk, het lijkt alsof je instructeur achterop je paard "meerijdt". Rijden met deze WHIS geeft intensievere instructie tijdens je lessen en biedt discretie bij het losrijden voor je wedstrijd. Deze WHIS heeft een mono oortje zodat de ruiter ook nog geluid met het andere oor kan waarnemen en daardoor niet geheel wordt afgesloten van de buitenwereld. Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de ingebouwde antenne is WHIS voor de hippische sport een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarbij je tijdens je training niet merkt dat je hem bij je hebt.
Op de WHIS Original kan je meerdere ontvangers aansluiten, hierdoor kan je meerdere mensen lesgeven of het publiek laten meeluisteren. Deze worden ook als sets verkocht, namelijk de WHIS Duo of de WHIS Multi.

WHIS Wireless
Dit draadloze ‘in ear’ oortje met extra beugeltje voor achter het oor, is compatibel met de zender van de WHIS Competition en heeft een luisterfunctie. Het draadloze oortje vervangt in zijn geheel het apparaat dat de ruiter aan de broekriem heeft. Het lichte en compacte model heeft een lange accu gebruiksduur van 8 uur en is voorzien van automatische kanaalkeuze wat voor extra gemak zorgt. Ook dit nieuwe draadloze oortje heeft de WHIS privacy technologie, welke een afgeschermde privéverbinding met de instructeur geeft en niet afluisterbaar is. Door de flexibele oorhaak kan het oortje zowel in het linker als in het rechter oor gebruikt worden. Omdat het oortje in ear is, is het oortje meer geschikt voor persoonlijk gebruik. De WHIS Wireless Edition is zeer eenvoudig te gebruiken, na koppeling aan een WHIS Competition zender hoeft het apparaat allen maar aan gezet te worden. Het bereik van de WHIS Wireless Edition is in de praktijk gegarandeerd tot 200 meter en voorzien van een vervangbare accu. Het draadloze oortje kan gekoppeld worden aan je WHIS Competiton set. Tevens is de WHIS Wireless ook verkrijgbaar als set in combinatie met de WHIS Competition.

CeeCoach instructieset

CeeCoach is de ideale tool voor ruiter coaching. Dankzij zijn betrouwbare Bluetooth-verbinding, uitmuntende spraakkwaliteit en intuïtieve bediening, kunnen insructeurs met hun leerlingen beter communiceren – en ze direct instructies geven in zowel een-op-een als groepslessen. Naast het sparen van de stem van de coach, helpt het om studenten rustiger te maken wanneer ze zich voorbereiden op een competitie, omdat andere mensen de commando's niet kunnen horen.Mogelijkheid tot groepscommunicatie tot 6 personen, een systeem gebasseerd op Bluetooth-technologie, wat zorgt voor een niet afluisterbare, stabiele verbinding. Stof en spat waterdicht met een bereik van 500 meter.

CeeCoach heeft 3 gespreksstanden:

  • De gespreksleider mode: De gespreksleider praat tegen 5 deelnemers die alleen maar luisteren. Deze verbinding is altijd standaard na het programmeren van de rolverdeling per Ceecoach. De gespreksleider hoeft dus niet de knop (o) in te drukken.
  • Deelnemers mode: Een deelnemer en de gespreksleider kunnen met elkaar communiceren. Dan moet de deelnemer even kort op de knop (o) drukken. De rest van de deelnemers kunnen dan alleen maar meeluisteren.
  • Privé mode: De gespreksleider kan een actief gesprek veranderen in een privé gesprek. De rest kan dan niets meer horen. Om dat te realiseren moet de gespreksleider 1x op de (o) knop drukken. Als de gespreksleider dit privé gesprek wil beëindigen, dan moet hij of zij 2x op de (o) knop drukken. Alles is nu weer in de oude stand.

CeeCoach instructieset

CeeCoach 1
Het CeeCoach communicatie systeem is gebaseerd op Bluetooth -technologie, die zorgt voor een niet afluisterbare, stabiele verbinding. Afhankelijk van de behoeften kunnen twee tot zes gebruikers met het systeem in een groep werken. Een CeeCoach set bestaat uit een hoofd unit en een secundair unit.

CeeCoach 2
De CeeCoach 2 is een uitbreiding op de eerste versie; de versie 2 ondersteunt ook bluetooth headsets. Ceecoach is het middel om groepen van maximaal 5 leerlingen te coach en trainen. Vanuit invalshoeken die niet eerder mogelijk waren, kunt u direct aanwijzingen geven tijdens de training! Deze set komt met 1 bedrade headset per unit, 1 oplaad-set voor 240V en een broekklip. Elke unit kan als leraar of leerling unit gebruikt worden. Het opstarten bepaalt de modus. Elke leraar kan tot 5 leerlingen simultaan les geven en 1 leerling kan tegelijkertijd terugpraten, met of zonder dat de groep dit gesprek hoort.

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen