Showtack is specialist in gepersonaliseerde paardensportartikelen ter promotie van je bedrijf, evenement, stal, sponsor, paard of ruiter. Uniek en nieuw is de full colour geprinte paardendeken, stalgordijn of stalguard. Deze wordt ontworpen na een persoonlijk gesprek waarin we jou willen leren kennen.

Wat vind jij belangrijk?
Waar sta je voor?
Wat wil je graag laten zien?

Aan de hand van een foto, moodboard of huisstijl wordt er een ontwerp gemaakt voor een deken, stalgordijn of stalguard. Doordat deze volledig geprint worden, is er veel mogelijk op het gebied van kleur, foto's, logo's en teksten. Vul je presentatie aan met bijvoorbeeld geborduurde halsters of jassen, en jouw exclusieve presentatie is compleet!

Showtack voorbeeld

Showtack voorbeeld

Showtack voorbeeld

Showtack voorbeeld

Ontwerp je eigen deken!

Nieuw en uniek in Nederland: een full colour geprinte deken met jouw eigen ontwerp! Aan de hand van jouw logo, huisstijl of moodboard wordt er een ontwerp gemaakt. Omdat de dekens geprint worden, is er veel mogelijk op het gebied van kleur, afbeeldingen, logo's en teksten. De multifunctionele dekens van Showtack worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsproducten. De lichtgewicht buitenstof is vuil afstotend en ademend en het ontwerp blijft scherp. De binnenstof wordt gemaakt van fleece en dus ideaal voor na het rijden, op stal, op wedstrijden of als sponsordeken.

Heb je vragen over de diverse mogelijkheden die Showtack biedt en wil je advies op maat?
Neem eens een kijkje op de website of bel/mail voor meer informatie.

Ontwerp je eigen deken met Showtack

Ontwerp je eigen deken met Showtack

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen